adam j. pallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

. . .zajtra/ako som sa stal zradcom.

Sem tam sa zahrám na chlapca, ktorý vie viac a sem tam som chlap, ktorý chce v niekom spoznať všetko, čo ten najvyšší zabudol hodiť do mojej kolísky.

V tú noc to však nevyšlo. Bolo to tisíc drobností a možno akcia z Lidlu, či iného pod priemerného obchodu, ktorý sa rovnal kvalitám tvojich prázdnych slov o osemnásť centimetrovom prirodzení a do odpadnutia opakovanom lízaní všetkého, čo sa nachádza niekde na mojom tele.

Toho dňa som roztrhal prihlášku do tvojho nočného konkurzu a v deň, ktorý striedal onú noc, som si gratuloval, že nie som ten posera, ktorý hodnotí ľudí od pása dole a od kolien hore.

V tú noc zopár kilometrov odo mňa spal niekto, ktorý mi pred pár minútami než som sa dal s tebou do reči, želal krásne sny s tým gyčovo neopakovateľným ľúbim ťa a ja som v návale nadržanosti odpisoval na tvoj opis v správe a sucho odpovedal "aj ja teba".

Mal som slabú chvíľku a volal všetkých diablov na pomoc, nech pretiahnú svojím rohom moju riť, lebo to bezduché trepanie o tom, že ty si neopakovateľne dobrý aktiv a ja som božský pasív, mi pripadalo ako večný krik bratislavčanov, aby východniari vypadli z ich rodného mesta. A čo som mal na to povedať?

Nehrám sa na postavičku z oného famózneho seriálu, lebo myšlienky o sexe starnú rýchlosťou svetla a medzi ľuďmi sa vždy nájde jeden z nás, ktorý bude poučovať o tom, že mať sto chlapov a tri ženy v posteli je hriech, lebo tých žien malo byť päť, aby sa to vyvážilo. Zahrám sa na nereálneho hrdinu z okresu "Sexuchtivo", ktorý leží niekde vo východnej časti Bratislavy, aby nedošlo k zbytočným hádkam.

Vystrelil som jeden zo svojich vždy blokovaných nickov v hostinci "pokec" . Stačili tri písmena a dve sekundy na to, aby sa objavila v rohu otáčajúca sa obálka vedľa ktorej blikala sedmička. Jeden bol starý, druhý už nemal vlasy, tretí bol z tretej "b" na základnej škole, štvrtý bol Španiel, piateho som nečítal, šiesty si bol tuším ty a siedmy bol bratranec.

Z možnosti šťastnej 7, som odpísal tebe, zapálil cigaretu a s whiskey v ruke si predstavoval, čo všetko môže byť na tej druhej strane. Jednohlavý nosorožec s nepriestrelným sebavedomím, ovešaný košeľou značky, ktorá bude ešte len hitom niekedy v budúcom nič-ročí a s veľkou prackou D and G na opasku. Načo obal, aj tak sa vždy odhodí.

Jedna tvoja veta postavila môjho vtáka, jedna moja ruka urobila zázrak. A kde to všetko je? Kde je to oné, ktoré ma prepadlo, keď som ťukal SEX, kde je to chvenie whisky zaliateho žalúdka, keď som si predstavoval tvoj jazyk na miestach zakázaných drobizgu pod18 rokov?

Stieklo z ruky na stehná a podľa návodu "Po vystreknutí spláchnite vodou" odtieklo do kanála. A bol som zas ten chlapec, ktorý sa hral, že celý piesok patrí jemu. Zapáli druhú cigaretu, lebo mi padlo vhod fajčiť ju s vlastnými myšlienkami ako s tebou, po tom úžasnom sexe, z ktorého by som si nepamätal vlastné a už vôbec nie tvoje meno. A načo? Aj tak by to bolo možno o maximálnej diskrétnosti, v ktorej by som si prehodil cez hlavu igelitku z Lidlu, aby sme náhodou nezistili, že ja som včera pretiahol tvoju ženou a ty vyfajčil môjho frajera.

Je mi zle z dnešnej spoločnosti? Nie, nemá byť z čoho. Nie som blavák ani východniar, nehnusia sa mi ľudia, nehnusí sa mi mesto. Hnusím sa sem tam len ja sám sebe, lebo som si voľakedy sekundu po tom, čo si mi povedal, že som jediné, čo momentálne máš, dal sľub, že diablom s osemnásť centimetrovými vtákmi v klietke medzi nohami, dám dočasne zbohom, kým ťa to so mnou bude baviť...

Odolal som, vyfukujem dym z ďalšej cigarety a pripíjam si na svoje víťazstvo poslednými kvapkami whisky. Na chvíľu som dostal skrat v komunikácii medzi tým hore, tým v hrudi a tým medzi nohami, no nejak som si s tým poradil a som opäť ten chlap, ktorý bude zajtra pokračovať v hľadaní oných tisíc drobností, ktoré ja na tebe tak milujem, že sa možno z toho raz pose...m, ale až zajtra, dnes som víťaz ja, tak mi to nechaj užiť si....

Majú tieto blbosti, ktoré som napísal posolstvo? Nie a načo..aj tak sme spali každý s každým, len si to nepamätáme, lebo tej whiskey je vždy veľa a nás potom napádajú myšlienky o registrovaní celého tohot bordelu...povedzte mi: a na čo?....

 

P.S.: tento článok nie je mojou osobnou skúsenosťou, je to len akási reakcia na oný web chat a spôsob života niektorých gays vo veľkom meste. Je každého vec ako si žije a je každého vec, akou cestou si buduje svoj vzťah, len ma trochu nahnevalo, keď ma ľudia, ktorí volajú po registrácii svojho vzťahu nazývajú zradcom za to, že som odmietol podpísať petíciu za prijatie zákona o registrovanom partnerstve a pritom sami skáču z postele do postele a v médiach vykrikujú, akí sú nerovnoprávni s heterosexuálmi. Pokiaľ by sa mali registrovať vzťahy, v ktorých je promiskuita na prvom mieste, bude môj postoj k spomínanému zákonu vždy záporný.

Všetkým ostatným gays, ktorí nepotrebujú žiadne potvrdenie od úradu pre spečatenie svojho vzťahu a sú víťazmi z hore uvedeného príbehu, sa ospravedlňujem. Držím Vám palce, chaloši...


pre zodpovedanie otázok | stály odkaz

Komentáre

  1. verbena,
    ===pripíjam si na svoje víťazstvo poslednými kvapkami whisky. Na chvíľu som dostal skrat v komunikácii medzi tým hore, tým v hrudi a tým medzi nohami, no nejak som si s tým poradil a==veľmi zaujímavý článok. škoda, že sa k nemu nevyjadrujú, či muži, či ženy.
    Obdivujem ťa, že si nekladieš servítku pred pusu a píšeš o tom, s čím nesúhlasíš. A tvoje p.s. je asi tou bodkou, čo za tým bolo treba dať
    publikované: 22.03.2010 19:50:54 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. suhlasim s P.S.
    to nad tym nie je moja salka kavy -teda ani real - ani proza...
    ale ten dodatok vysvetlil-preco tak..
    tak veru-tak..
    publikované: 22.03.2010 20:40:42 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to vasilisa
    dakujem, vsak ja mozno niekedy raz na pusu od niekoho dostanem:-)
    a preco sa nevyjadrujú? neviem,ale tak celkovo ma číta veľmi málo ľudí a tento clanok je dost otvoreny, podla mna, a otvorenost je niekedy velkou prekazkou...
    dakujem za tvoj koment.
    publikované: 22.03.2010 22:31:47 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to radost
    dakujem, aj ked to nebolo to prave orechove pre teba, som rad, ze si sa vyjadrila
    publikované: 22.03.2010 22:32:54 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  5. cau,hlasi sa citajuca
    minorita,skalna bonnie:-)dneska som sa v niektorych usekoch stracala,ale to neznamena,ze by som mi pacili menej,ako tie,v ktorych som sa nestracala.napriklad toto:"aj tak sme spali každý s každým, len si to nepamätáme,...", ja som tusim este s kazdym nespala,pokial sa pamatam a zvacsa sa pamatam:-)))cim som asi chcela povedat,ze ak si to clovek nepamata,nema dovod to opakovat...:-)
    publikované: 23.03.2010 00:26:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. uffff
    velice ťažké na mňa...jaj, sila... dodatok sympatický...:-)
    publikované: 23.03.2010 09:50:09 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  7. to bonnie
    ahoj skalna bonnie:-)
    som rad, ze si precitala clanko, aj ked si sa v niektorych castiach stracala, niekedy sa celkom tazko vyjadrujem a nakoniec poviem aj to, co som si myslel, no cesta k tomu mi sem-tam dlho trva, kabel dlhy - trpi cele telo:-)))
    no ja som tiez este, bohuzial:-)), nespal s kazdym, ani to nejak neplanujem, mozno na stare kolena, ked budem bohaty a pekny, ale do toho musim este dorast, tak budem zatial kritizovat, pisat a stazovat sa + pridam k tomu nejake to frflanie, lebo nic viac zatial nedokazem:-)))
    publikované: 23.03.2010 13:06:31 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  8. to matahari
    je to silna tema, a myslim, ze aj dost hakliva, najma v sucasnosti...a niekedy sa k nej tazko da vyjadrit, ale myslim, ze netreba ju utlacat do uzadia, lebo nakoniec to moze byt velke nebezpecenstvo...
    publikované: 23.03.2010 13:07:56 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  9. to nic chalan,
    na mna nemas,to kzm ja sa dostanem k tomu,co chcem povedat,ma svalovicu mozog,aj telo:-(u teba sa jeden predsa len menej zapoti:-))niekedy,ked mi prepne,si vravim,ze by to bola unikatna databaza,stihnut spat s kazdym,lenze co ak by to prakticky nebolo tak zaujimave ako sa to javi teoreticky?:-)no a ak by nahodou bolo,tak je zase tristne,ze sa to neda stihnut,ani ked sa poseries:-)takze je mozno lepsie utesovat sa,ze nebolo:-))
    publikované: 23.03.2010 17:19:15 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  10. to nic chalan,
    na mna nemas,to kzm ja sa dostanem k tomu,co chcem povedat,ma svalovicu mozog,aj telo:-(u teba sa jeden predsa len menej zapoti:-))niekedy,ked mi prepne,si vravim,ze by to bola unikatna databaza,stihnut spat s kazdym,lenze co ak by to prakticky nebolo tak zaujimave ako sa to javi teoreticky?:-)no a ak by nahodou bolo,tak je zase tristne,ze sa to neda stihnut,ani ked sa poseries:-)takze je mozno lepsie utesovat sa,ze nebolo:-))
    publikované: 23.03.2010 17:22:43 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  11. potvrdenie z uradu
    nie je zarukou dobreho a trvaleho vztahu bez ohladu na to , ci ide o hetero ci homosexualov. Priznavam, nepoznam blizsie nikoho z homosexualov, no urcite to maju tazke otvorene sa priznat k svojej orientacii, narazat na nepochopenie okolia...
    publikované: 23.03.2010 19:41:14 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. verbena,
    niekedy je najlepšie zhnisaný vred rozrezať , ako na neho teplé obklady dávať.
    Takže aj otvorenosť je lepšia, lebo vieme, čo si kto myslí, ako jedná a čo môžeme čakať, ako sa neutrálne vyjadrovať.
    Verím, že nakladačku nedostaneš. Len sa veľmi, nezamotaj, aby si naozaj nestratil pamäť, ako Bonnie, podotkla
    publikované: 23.03.2010 20:23:57 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  13. zrusme papiere vsetkym...
    a načo sa vlastne registrujú heteráci ? i oni skáču a šukajú a podvádzajú... pch...

    pokrytectvo.
    publikované: 25.03.2010 01:51:59 | autor: Robo F. (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. to robo f.
    aha, takze ked to robia oni, mozme to robit aj my...to je taka argumentacia ako podme na jahody...
    publikované: 25.03.2010 10:05:33 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014