adam j. pallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď chlapi sú chlapci, keď sex je ich pán.

Potrebujete niekedy vypnúť? Nevšímať si okolie a jeho problémy, cítiť sa príjemne vo svojej koži a stagnovať vo všetkých svojich aktivitách, lebo viete, že energia, ktorú na ne potrebujete, vás s napätím osemsto voltov, čaká za rohom a vy jej otvoríte dvere v čase, keď sami o tom rozhodnete.

Niečo také som s veľkou chuťou prežíval v onom prelome zimného slnovratu a jarných bujných molekúl energie, ktorým som otvoril dvere s nádychom prvého jarného vánku.

Podnet ku všetkému nebol len vánok, alebo spolubývajúceho pes, ktorého som venčil do chvíle, kým som si neuvedomil, že pes venčí mňa, ale aj pozvánka na nevšednú akciu, ktorá sa konala pod prísahou pani diskrétnosti v jednom z bratislavských hotelov.

Pozvánka bola jednoduchá, vo forme sms ma cudzie číslo volalo na stretnutie sexuálneho charakteru. Rozmrazili sa zvieracie pudy, ktoré vírili vzduch s ľudskými a ako sa spolubývajúceho pes snažil dostať do hárajúcej feny, zvedavosť môjho libida sa snažila presvedčiť môj rozum, ktorý bol už na inom mieste, že rozhodne takúto pozvánku nemôžem odmietnúť.

Recepčná na hoteli si odfukovala prameň vlasov, ktorý jej neposlušne padal do tváre a diskrétne sa tvárila, že jej je fuk, že niekoľko chlapov mieri na izbu s číslom 405. Izba bola zaplatená a nebolo v náplni jej práce pátrať po tom, prečo sa do nej hrnie približne 15 poväčšine ženatých chlapov.

Niektorí v oblekoch, iní nahodení v športovej súprave od Mr. Adidas. Ja som sa k onej izbe viezol vo výťahu „nahodený“ v rifliach od tety Zary, alebo uja, neviem to identifikovať, a tričkom s nápisom "Where is my girlfriend sleeping tonite?".

Pred dverami izby 405 som prezvonil neznáme číslo patriace autorovi pozvánky.

"Preboha, ty sa tu kde berieš?" - s otvorenou hubou som pozeral na vysmiateho chlapíka.

"To je prekvapenie!! Bol som pár dní v Budapešti a predtým než odletím na druhú stranu zemegule, som si skočil trocha užiť. Poď dovnútra, čakáme ťa."

Nik ma nečakal, každému bolo jedno, či sa v dverách objavím ja alebo niekto iný. Polonahí chlapi vo veku od 30 do 50 rokov sa rozprávali o svojich manželkách a deťoch. Jednému sa ďalšie práve narodilo, druhému sa chystá na maturitu a tomu tretiemu, siedmemu, či desiatemu sa chystajú na úspešnú kariéru.

Zavadili o mňa pohľadom, ktorým si ma premerali od končekov vlasov po miesto medzi nohami a pokračovali ďalej.

"O čo vlastne ide?" - spýtal som sa Milana, ktorý bol onou vysmiatou tvárou, ktorá ma pozvala na diskrétne orgie čisto panského obsadenia.

"O uvoľnenie. Relax a riadny chlapský sex." - odpovedal a vyzliekol si košeľu – "poď k chlapom, o chvíľu tu budeme všetci a môžme začať."

Sadol som si na nočný stolík a skúmal uvolnené tváre aktérov chystaného grupáku. Niektoré mi boli známe z televíznej obrazovky, z bulvárnych denníkov a tie ostatné sú mi známe dnes, keď prechádzajú okolo mňa v Auparku, obvešané taškami od tety Zary alebo uja Peeka. S gloriolou držia za ruku svoju manželku a klamú svoje deti, že Dráčik je dnes zatvorený.

Nemá význam si vymieňať pohľady alebo sa familiárne zdraviť. Všetko bolo naladené na maximum diskrétnosti a kto by ju porušil, prišiel by o orálne alebo análne uspokojenie na tajnom mieste vo vopred dohodnutom čase s manželskou výhovorkou o služobnej ceste, nadčase v práci alebo tenisovom tréningu.

Nevenoval som pozornosť ich diskusii. Zrejme jediný neženatý alebo čerstvo nerozvedený, som sa nemal čím pochváliť. Moje deti nematurujú, nerodia sa a vlastne nie sú ešte ani naplánované.

Program sa posunul do ďalšej časti, v ktorej sa začalo na pár hodín zabúdať na manželky a ratolesti a venovala sa pozornosť pornu. Väčšina polonahých chlapov vybrala z Adamovho šatníka jeho najlepšie šaty a začala rukou riešiť situáciu vyvolanú dvdčekom s označením "len od 18 rokov, len pre pánov".

Zo svojho miesta som sa nepohol a sledoval raz film a raz pánov, ktorí sa začali orálne zoznamovať na mieste pod pásom, a tuším niekedy v tom striedaní pohľadov mi mozog prešiel na svoje zimné sídlo a začal dobiedzať, či je to naozaj to, čo práve potrebujem.

"Neseď tam a pridaj sa, mladý, čo sa bojíš riadnych chlapov? Poď sem." - zakričal na mňa niekto z davu potiacich sa chlpatých Adonisov a očami ukázal na prirodzenie niekoho iného.

Svojvoľne sa druhá časť programu prehupla do záverečnej, v ktorej malo hlavné slovo fajčenie, preťahovanie, štípanie bradaviek a vychutnanie si relaxu s prichádzajúcimi účinkami poppers.

Sledovať niekoľko ženatých chlapov, ktorí odhodili tašku s tenisovou raketou do rohu hotelovej izby, v ktorej sa nechali vyfistovať rovnakým druhom zúfalstva, vynára vo vás niekoľko otázok, najmä, ak sa vzdáte možnosti zahrať si tenis na ihrisku s číslom 405.

Potichu som sa zdvihol a zabuchol za sebou dvere. Únikových schodiskom som zbehol do podzemnej garáže hotela a pod výhovorkou diskrétnosti, vyšiel von.

"Kam si ušiel?" - volal mi Milan o dve hodiny neskôr.

"Domov. Nebolo to správne kafé, ktoré by ma vzpružilo zo zimného spánku."

"Áaale, však išlo len o sex, chlapskú partičku, nemal si sa čoho báť, všetci sme zdraví a diskrétni."

Po pochybnostiach o zdraví chlapskej partičky, najmä tom psychickom, som sa s ospravedlňujúcim tónom vyhovoril na žalúdkovú nevoľnosť, ktorá ma náhle v tretej časti ich "kultúrneho" programu prepadla.

"No však nevadí, ja som ťa rád videl a rád by som ťa aj pretiahol, tak niekedy nabudúce. Chlapci sa stretávajú pravidelne, si tam vítaný."

"Ďakujem, ale teraz asi nie, možno chcem vyskúšať nejaký ten vzťah a aspoň päť minút vernosti. Keď ma to prejde, budem to brať ako jednú z možností."

Rozlúčil sa s tým, že mi napíše mail z Ameriky, kam sa chystá na najbližší polrok.

Doma ma spolubývajúci- redaktor privítal s lístkami na hokejový zápas. Odmietol som s tým, že som sa práve pozeral na vypoppersovaných nahých chlapov, ktorí sa dobýjali jeden do druhého a nemám chuť pozerať sa na ďalšiu partiu chlapov na ľade odhodlaných vystreliť puk do brány protivníka.

"...asi si pozriem nejaké lesbické porno a večer pri pohári vína konečne stretnem niekoho pravého, aby sa mi v skúške správnosti mojich rozhodnutí rovnala pravá strana tej ľavej."

"Čo to trepeš?"

"Nerieš. Sám neviem."

Ľahol som si na postel a nechal z hlavy odchádzať všetky fotky z izby číslo 405, ktoré sa mi uložili v pamäti. Vychádzali ako hady z Caravaggiho Medúzy a snažili sa, cez chvenie v bruchu a dvíhajúci sa penis, vrátiť späť.

Nebanujem, že som odišiel. Grupa chlapov, ktorí sa z nejakého spoločenského dôvodu zamilovali do žien, s ktorými spečatili chorobu i zdravie a dobré i zlé, možno celú chlapskú akciu, organizovanú pravidelnejšie ako "Pohoda", považovali za iný svet.

Možno za nejakú internetovú stránku, ktorá sa nedá vyhľadať v googli, ale len navštíviť po zadaní tajných hesiel, vzájomných pozvánok a iných chlapských trikoch, ktoré sú uložené v komore manželského hniezda na poličke "Každý máme svoje tajnosti."

Bol som v podstate jedným z nich, len som zatiaľ nemal doma v posteli alebo v kuchyni čakajúcu ženu a dve deti sediace nad knižkami. Na akcie tohto typu som mal ešte čas a vlastne v tom jarnom vánku zvyšujúcom moju sexuálnu aktivitu som dúfal, že ten ich chlapský tajný vánok ku mne nikdy nezaveje.

"Ahoj fešák, čo ty nato, keby sme sa ukojili tým, čo nám vždy bezpečne nahradilo sex?" - zavolal som gay-kamarátovi.

"Neviem ako ty, ale ja už sexujem, prežívam práve prvý orgazmus s vodkou a chystám sa na ďalšie kolo, pridaj sa." - odpovedal.

Na toto stretnutie som sa tešil. Partia kolegov gay-kamaráta bola vždy zárukou zábavy, ktorá sa nemusela zamykať v izbe číslo 405.

Dal som prednosť jednému chlapovi pred celou horou svalov a stoporených vtákov, tomu, ktorý ma zatiaľ nikdy nepodviedol, i keď si s ním užívalo v ten istý moment mnoho iných v ostatnom svete. Ale ten, ktorý stál predo mnou na stole, bol len môj. S rovnakou chuťou a chladom mi v tú noc opäť poplietol hlavu pán Becher.







pre usporiadaný život | stály odkaz

Komentáre

  1. fíha, tak toto je pre mňa ako manželku s dvomi deťmi
    absolútna novinka.. :-) nooo zamyslím sa, prajem krásnu jar :-)
    publikované: 27.02.2010 19:47:38 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  2. tak takéto,
    otvorené články čítam rada. Život ľudí, aj inak orientovaných, aj pokrytcov, predstierajúcich milujúcich manželov, osamelé deti a neuspokojené manželky, len aby si po splnení synovskej povinnosti založili rodinu, žili život dobrovolne sa vzdávajúci slobodného dýchania. Verbena, cítiť, že si odborník na perečko
    publikované: 27.02.2010 20:38:16 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to vasilisa
    ahoj,uprimne dlhu dobu mi v hlave vrtalo, preco mi hovori verbena, neviem, mozno som to dodnes nepochopil a mozno si len zbytocne naleivam do hlavy, ze som ona lieciva rastlina, ktora sa snazi vyrast do zrozumitelnosti vsetkeho naokololl....je mi jasne, ze tento clanok nebol prijemny pre tych,ktori ho citali,nedokazali sa stotoznit s tym, ze je nieco take mozne, ale sa stotoznili s nim a pytaju sa, co dalej...ak mam brat vysvetlenie verbeny v zmysle lieciveho prvku, tak v tomto pripade som velomi zaostaly a daleko,lebo aj ked je to vsetko bolo tak ako som napisal,len malokto tomu uveri, a mozno to je na to to vzrusuje a prave liecive...neviem preco,ale vzdy, ked si citam tvoj komentar, mam chut vsetkym v praci povedat"toto je môj clanok, precitajte si ho" napriek tomu, ze vsetci kolegovia maju moj blog ulozeny medzi oblubenymi polozkami..dakujem ti:-)
    publikované: 28.02.2010 02:04:10 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Tak a teraz sa niekomu konečne podarilo
    napísať vodu na mlyn všetkým otravným manželkám, ktoré sa sprotivili svojim manželom (nie telom, ale vygumovaným mozgom). takže ku klasickému ženskému podozreniu, že všetci chlapi sai na pisoároch obzrejú prirodzenia sa môže pridať ďaľšia kravina. By ma zaujímalo, či autor už nikedy v živote bol v nejakom hoteli ? Ale tie kučeravé predstavy musia rajcovať, keď leží za pecou, díva sa do dvora a o večeru sa bije so sviňou :)
    publikované: 28.02.2010 13:03:39 | autor: Omen (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. to omen
    hm, co ti mam na to napisat? hadat sa s tebou, nema vyznam, .ale rad by sa pridal, vsak? kontakt mam, tak ti mozem poslat, aby si nesedel za pieckou a konecne zavital aj do nejakeho hotelika, fesacik:-)
    publikované: 28.02.2010 13:25:47 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Peter,
    no môžeš dať prečítať. Veľmi by sa im to asi nepáčilo, tak ako sa nikomu nepáči vlastný, nepekný, obraz v zrkadle, po preflákanej noci. Vidíš, ani omen - osud tomu neverí. Vieš, možno to tie ženy aj vedia o svojich mužoch a povedia si, nech je radšej obojpohlavný, ako bezpohlavný.
    A áno, liečivá bylina, ltorá aj ke´d nás nevylieči, pomôže udržať v stabilite
    publikované: 28.02.2010 19:06:39 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. mna to zaujalo, mas jednak
    talent na pisanie a posobi to realne a uprimne,tema ma nesokovala a ani nepoburila...
    publikované: 28.02.2010 19:19:43 | autor: dionea (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Dáreček zdarma pro každého super
    publikované: 01.03.2010 14:52:06 | autor: nikolasio (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. mam ta zase chvalit,chalan?
    ved to uz je otrepane:-)ja v tych clankoch vidim nejaky vyvoj,posun.vsak ono sa to vyvrbi kam,zas taky lumen nie som,aby som vedela vsetko...ako napriklad,asi to vsetci vedia,ale ja sa opytam,co je to poppers?..s tou verbenou som tiez nevedela,jak to vas mysli,mne staci,ze ju mam v olejicku do aromalampy.ked sa mi minie,asi tam nalejem teba:-))
    publikované: 01.03.2010 23:26:13 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  10. to vasilisa
    mozno ma omen pravdu, mozno diskretne stretnutia su tak diskretne, ze nejaky sedlak, ktory ani nevie o co sa jedná, nemá právo písať o tom, ale tak, co mam povedat na svoju obhajobu, ked sa vlastne ani necitim v pozicii, ze by som nieco obhajovat mal...
    az po par dnoch sm si sam uvedomil, co som vlastne napisal, a tym sposobil, niektore veci si treba nechat pre seba a zbytocne neprovokovat okolie, len ze co narobim, ked ja som sa to zatial nenaucil...
    chcem som tym len vystihnut ten pravy moment, ked chalan ako ja, ktory rozmysla nad tym, ci je teply alebo je to len nejaka psychicke pochybenie, moze niekomu pre oltarom alebo uradnikom slubit vernost v tom dobrom a zlom...
    publikované: 02.03.2010 01:17:46 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  11. to dionea
    dakujem:-)
    clankom som sa nesnazil bulvarizovat, ale islo mi o nieco ine, mozno som to zle opisal a v niektory moment zle ubral inou cestou, ale dakujem ti za tovoj koment, potesil ma.
    publikované: 02.03.2010 01:20:57 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  12. to bonnie
    ahoj bonnie, sam som dlho nevedel,co to poppers je,ale je to vraj nejaka latka, ktora ti pomoze uvolnit sa, zopar chlapov si to vdychlo do nosa, tak predpokladam, ze to bude nieco na typ nejakej lahkej drogy, neskusal som to, tak neviem dat presny popis, ale dost to tu v ba momentalne fici, obzvlast v onych "diabolskych" kruhoch..:-)
    publikované: 02.03.2010 01:25:14 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  13. dik chalan,
    zda sa,ze nejdem s dobou,ked som tak out:-))ale uz aspon viem co je to slovo,v suvislosti,v akej si ho pouzil.btw,myslim,ze vobec nevadi,ze pises o com pises,aspon ja to nevnimam ako provokaciu,pretoze okrem popisov prostredia a osadenstva sa navodzuju dalsie otazky,ktore mozu byt zaujimave pre kohokolvek...
    publikované: 02.03.2010 13:56:04 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  14. chalan,
    vyjadril si, to čo si videl a v tom momente cítil. Kde sa zaradíš ty, závisí len a len od teba. a keď nastavuješ otázku manželstva alebo partnerského spolužitia, to musíš zvážiť. keď si prišiel do tej izby, bol si rozčaeovaný. Pozri sa na to i z druhého uhla. Dievčatá i chalani behajú okolo seba a hneď sa s prvým nevezmú, ani nevyspia. Nepriťahujú sa navzájom. Preto si i ty možno na pochybách, že si si nenašiel toho správneho, alebo je len malé percento tvojej identity, ktorá ťa prisúva k chlapom a ke´d natrafíš na tú správnu ženu, zistíš, že je toto, čo si hľadal. čas ukáže.
    Píšeš, že si nechcel provokovať okolie. Lenže okolie sú i tvoji blízki, tvoji kamaráti a myslíš, že tá diskrétnosť zaručuje pokoj v duši? nie je to pokrytectvo vzťahu? Nechceš po sebe zanechať niečo, čo bude tvojím nasledovateľom, Netúžiš držať v náručí vlastné dieťa, Je dostatočné pre dieťa, aby ho vychovávali dvaja muži, bez materinskej lásky? To sú otázky, na ktoeé musíš mať jasnú odpoveď. Nechcem moralizovať, ale ináč neviem písať
    publikované: 03.03.2010 23:14:41 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  15. hmmm..
    zaujímavý článok. Ešte som taký nečítala, ale všetko je raz prvýkrát:) Jediné, čo ma šokovalo boli muži, ktorých si opisoval... sú ženatí, čakajú deti, alebo ich deti maturujú a predsa zostávajú "verní" manželkám... na čo? Ak ich ženy už nelákajú, nepriťahujú alebo ak radi experimentujú s inými mužmi, prečo sa nerozvedú?... Každopádne si ma svojim článkom zaujal:)
    publikované: 04.03.2010 21:41:06 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  16. to lili
    otazky, na ktore ani oni sami mozno nevedia odpovedat:-) som rad, ze som zaujal, dakujem
    publikované: 05.03.2010 11:24:41 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Poppers
    Tyjo, tak to je zajímavý a zároveň i trochu šokující zážitek :O Já jako holka si to nedovedu vůbec představit, ajé to pro tebe muselo být.. Chtěla jsem se zeptat na ten poppers, to tam měli ve formě nějakakých takovýchto lahviček https://www.euforikum.cz/5-poppers-10ml ? A ty jsi to tam vnímal nějak negativně? Já jsem uvažovala o tom, že bych to s přítelem vyzkoušela, ale nějak si to vůbec nedovedu představit..
    publikované: 23.08.2019 15:06:56 | autor: Jane (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014