adam j. pallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Polnočný rozchod.

Strhla sa zo sna. Nebolo to prvýkrát. Zvykla si, že Andrej chodil v noci venčiť psa. Zapálil si cigaretu, prešiel sa okolo Chorvátskeho ramena a vrátil sa k nej do postele. Posledných päť rokov to bol rovnaký scenár. Prišiel domov o jedenástej, najedol sa, osprchoval, pomiloval ju a okolo druhej sa šiel prejsť.

Ráno sa zobudila na lízanie chodidiel. Andrej mal v nich úchylku. S polootvorenými očami sa usmievala a pritisla k sebe paplón, užívajúc si to jemné šteglenie, kým jeho jazyk prechádzal od päty k špičke každého prsta.

„Neprestávaj“ - povzbudzovala ho v stave blaženosti.

Prestal. Dvakrát zahavkal a ľahol si pod postel. Vyletela z postele, prehodila si župan a začala hystericky otvárať všetky skrine v byte.

„Nie, to mi neurobil, nemohol, tá štetka, zabijem ju.“ - vychádzali slová pomsty spomedzi jej zubov, kým prehľadávala všetky skrine, v ktorých viseli jej šaty, boli upratané jej topánky a časť kufrov. V skrini bolo všetko v ženskom rode, mužský rod sa behom noci vytratil.

Otvorila si whiskey a namiesto raňajšej kávy, vypila pohár alkoholu, ktorý tak nenávidela. Od nenávisti k nej, od nervov k nemu, dýchala z plných pľúc, nervózne sa prechádzala od jedálenského stola k oknu a v ruke držala fľašu, ktorú bola rozhodnutá vypiť do dna.

„Sviňa. Hnusná, pokrytecká sviňa.“ - z celej sily vyhodila fľašku cez okno von. Oprela sa o stenu a pomaly sa spúšťala na dlážku. Cez vzlyky nepočula nadávky susedy, ktorú o vlások minula vyhodená fľaša, cez slzy nespozorovala malú Evku, ktorá v nočnej košeli a s plyšovým medveďom, stála medzi dverami a pozorovala nervové zrútenie svojej mamičky.

„Neprestávaj“ - povzbudzoval Andrej Žanetu, ktorá ho prekvapila raňajším orálnym uspokojením. Vyfukoval do vzduchu, stenal a sem tam prihodil zopár nadáviek. Žanete sa to páčilo. Vášnivejšie „hltala“ jeho veľký penis a šikovným jazykom vedela nájsť tie správne body, ktoré ho dostávali do stavu blaženosti.

„Milujem tvoje semeno.“ - ukončila „fajku“ a nahá odišla do kúpeľne.

Andrej servítkou poutieral zbytky semena, ktoré mu stekali po semenníkoch na posteľ - „Maličká nespapala celé raňajky.“- škodoradostne sa usmial a šiel do predsiene ku svojím trom kufrom.

„Nevieš v ktorom kufri mám boxerky?“ - kričal Žanete, no nečakal odpoveď. Nepomáhala mu v noci baliť, nemala ani šajnu, čo kde má, rovnako ako on.

Mal to dopredu naplánované. O jedenástej prišiel, najedol sa, umyl, pomiloval svoju manželku a keď zaspala, povyberal kufre zo skrine a ukryl ich pod jedálenský stôl, ak by sa náhodou šla Lucia napiť v čase, keď bude v noci venčiť Dennyho.

Vrátil sa a potichu povyberal svoje veci. Boli poukladané v „komínkoch“, ktoré on nenávidel, no teraz mu prišli vhod. Jeden „komín“ do jednej ruky, druhý do druhej. Poukladal ich do kufrov, obliekol si oblek, lebo v ňom Žanetu vzrušoval, a bez posledného pohľadu na dcéru, jemne zabuchol za sebou dvere.

Nasadol do auta a s prekračujúcou rýchlosťou sa ponáhľal z Bratislavy do Pezinka. K Žanete.

Hladila si rukami vlasy pod tečúcou vodou a v myšlienkach sa preniesla o pár hodín späť. Nebola si istá, či sa ten slaboch Andrej odváži odísť od svojej namyslenej, arogantnej manželky.

Bolo päť hodín ráno a Žaneta stála v župane a v negližé na balkóne. Netrpezlivo vyzerala na obidve strany a fajčila osemnástu cigaretu. Neznášala ich. Vždy ju napínalo po každom šluku, no užívala si každý víťazný oblak dymu, ktorý vychádzal z jej úst. „Teraz bude môj.“ hovorila si v duchu a myšlienku na to, že by si to Andrej rozmyslel a osta s tou chuderou Luciou, zaháňala pohľadom na svoje telo - „pre takéto telo by sa aj pápež zriekol svojho Boha“ - uspokojovala sa.

Mala v posteli prichystané šampanské a dva poháriky. Bola presvedčená, že o pár týždňov sa vráti domov a pod pohárikmi budú dva prstene. Verila si, lebo doteraz jej všetko vyšlo a jej plán išiel ako po masle.

Stalo sa to v jeden deň posledného mesiaca roku. Lucia si zobrala dovolenku, poslala dcéru k svojej sestre a doma sa opíjala do ďalšieho decembrového rána. Andrej sa po vypustení obsahu svojich semenníkov a močového mechúra vybral do práce ako každý iný deň. Žaneta si zapálila cigaru, naliala do pohára nedopité šampanské a zavolala svojej najlepšej kamarátke, Linde.

„Mám ho, od jeho vlasoch na hlave až po zubnú kefku v kúpeľni.“


medziľudské vzťahy | stály odkaz

Komentáre

  1. ale teda chalan,
    pacilo,ale precitala som 2x a z toho zaveru som zmatena.ktora bola presvedcena,ze sa vrati "domov"?
    publikované: 03.09.2009 11:07:32 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. to bonnie
    zaneta, fajcila na balkone a v mysli si uz predstavovala akko sa raz vrati domov a doma ju prekvapi Andrej so sampanskym a dvoma prstenmi ...
    publikované: 03.09.2009 11:17:32 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  3. diky,
    teraz uz mi je to jasne... bude to mat pokracovanie?
    publikované: 03.09.2009 11:52:41 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to bonnie
    jasne, ze bude, o tyzden:-)))
    publikované: 03.09.2009 11:56:53 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :-)
    goood:-)
    publikované: 03.09.2009 12:12:09 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014