adam j. pallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mám chuť...zakázať ovocie z rajskej záhrady.

Dnes som sa zastavil na trhu. Tradičné Tesco výrobky ma dohnali k metabolickým problémom, tak som pre  zmenu prešiel na bohatú bio kultúru plodov, rastlín a pachu zdochnutých myší, ktoré si váľali svoje bio prežraté žalúdky na bio pochúťkach v skladoch.

Vykrikovali tam slečny, ženy a iné stvorenia, aby som si kúpil to a to, lebo to a to ešte nemám doma. Ony to vedia, poznajú moje problémy ako všetci ostatní, u ktorých mám predplatené číslo pánskeho magazínu s receptami, paušál s neobmedzenými volaniami od obmedzených operátorov do všetkých sietí vrátane tých rybárskych. Hold som ryba, ktorá sa dá chytiť na každú reklamu.

Som pravý konzument tejto spoločnosti a konzumujem ju pravidelne. Následky sa dostavili a môj žalúdok povedal "Stop, nevládzem, žer už konečne niečo iné."

Zjedol som dve kilá bio pomarančov, tri bio tekuté hrušky a zapil som to bio tekutou slivkou. Keď to príroda chce, nech si to užije aj s percentami navyše. Do konania ako odporca vstúpila hlava.

Bolela ma od nevidím do nikdy neuvidím a klasická fráza "Prestaň bolesť, lebo ťa odstrelím" nezabrala.  Spýtal som sa jedného vykrikujúceho stvorenia, či mi vie pomôcť s mojím problémom a dať mi niečo bio, len aby to moje bio na krku preslato bolieť. Stvorenie mi pomôcť nevedelo, ale vedelo, že mi doma chýbajú krásne bio kvetiny.

Prišiel som domov s bio kaktusom, ktorý mi teraz straší spolubývajúcich a vtáky okolo nášho paneláku som tiež dávno nevidel. V hlave mi hučalo, pes zavíjal a suseda metlou búchala na súvislú vrstvu železobetónu, ktorý nás oddeľoval, a kričala nech prestanem s tým zavíjaním. Nastalo ticho.

Nie však podozrivé, ale to ticho, ktoré podľa starej celospoločenskej múdrosti a ešte staršej, bohužial len mojej, susedy, lieči. Zobral som si dve dávky ticha trikrát za hodinu a hlava sa rozžiarila ako slnko po jarnom daždi, iba buchajúca suseda sa nám nejako tichom predávkovala a zomrela. Spolubývajúca sa rozplakala.

Nechal ju jej frajer a môj nepriateľ. Jeho názory bili moje silno orientované, od poloteplých až do oceliarských krajín, zásadné názory o sprostostiach celosvetového významu, ktorým sme nerozumeli, či už z formálnej alebo materiálnej stránky, každopádne sme sa v rámci štatistiky 10 nepriateľov a afrických detí na jedného obyvateľa ostatnej planéty rozhodli, že to vyskúšame s nepriateľstvom. Darilo sa nám v tom veľmi dobre a dodnes utužujeme naše nepriateľstvo. Rozbolelo ma srdce.

Prišlo mi ľúto susedy a cnielo sa mi za Tesco čokoládou. Bola síce odporná  a  čokoláda tiež nebola bohvie čo, ale už len z princípu poslušnosti a úcty voči starým ľuďom, ktorý u mňa v škole trstenicou vypestovali, som bol z toho všetkého smutný. Nič ma nepotešilo. Ani bio kaktus, ani bio praženica, ani čerstvá nefalšovaná stroskotaná láska mojej spolubývajúcej. Dostal som zas chuť na sex.

Sex viac živočíšny ako uhlie a  trvajúci dlhšie než zákonom ustanovená horná hranica trestnej sadzby nepodmienečného trestu odňatia slobody a  pohlavných orgánov pre obzvlášť závažný zločin úkladnej sexovražby.

Chcel som sex, potreboval som sex, nedostal som sex. Zuzu bolela hlava po tom, čo sa vyspala s Jožom, Mira sa ráno vyspala s Alenou a čakala na Trevora, Jožo už sexoval s Trevorom a so Zuzou, Trevor  vysexoval Joža a Alenu a akurát bol na ceste za Mirou, Alena stihla sexovať s Trevorom a Mirou a bola už dohodnutá s Jožom. Len ja som masturboval. Napadla ma spolubývajúca.

Nepáčili sa jej moje názory o jej bývalom, mnou už zabudnutom, frajerovi na Assbooku a v amoku ma rukou napadla rovno do môjho bio žrádlom naplneného žalúdka. Rozplakal som sa, lebo ma bolel napadnutý žalúdok, smutné srdce, unavená ruka a od plaču aj hlava. Deň ako vyšitý z rozprávky do hororu.

Mám chuť prenechať svoje orgány na dobročinné účely a žiť vo vzduchoprázdne, plnom pravých nefalšovaných potravín s chemickými stereokokmi, z ktorým ma raz vylieči ticho.


pre uvoľnenie fantázie | stály odkaz

Komentáre

  1. ... :-)))...
    ...chúďa moje...keď sa darí, tak sa darí :-)....
    publikované: 15.10.2009 19:18:34 | autor: flexi (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ideeeees!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    como me gusta trepanica husta :-))) ... a to tvoje rozpravanie je obzvlast "zhustene" ...
    fakt si dobry, tronko (muchacho, chico, tio, nene - ci ako nazyvat sa chces) teda vlastne chalan.
    sa mi paci Tvoj styl (inak povedane)
    publikované: 19.10.2009 01:22:32 | autor: LaLuz (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tradicne chvalim a tlieskam
    najma tomuto:"Deň ako vyšitý z rozprávky do hororu." jaaaaaaaaj,to tak dobre poznam,vzdy sa fasa nasmejem,aby som nemusela plakat:-))
    publikované: 23.10.2009 19:21:01 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Pekné čítanie...
    Ponorila som sa do tých riadkov Peter- Adam... :)) TESCO čokoláda mi tiež nechutí. Si dobrý...
    publikované: 24.08.2010 07:55:51 | autor: Soňa T (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014