adam j. pallo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dva dni, dva páry, jeden blb (3.časť) - záverečná

pokrač. čl. Dva dni, dva páry, jeden blb (1. a 2. časť)
V nedeľu ráno som sa prebudil v malej izbe, ktorá mi bola pridelená. Bolela ma hlava, každý sval na tele a chrbát. Po orgiách sme ešte stiahli fľašu becherovky. Bol som unavený, tak som sa rozlúčil a šiel som spať. Unavená bola aj Trnavčanka, ktorá mi pomáhala vystúpiť schodmi, rozlúčili sme sa pred jej spálňou. Bratislavčan a Trnavčan pokračovali v debate, keď sme ich opúšťali.
 
Bolo dvanásť hodín, hodil som na seba nohavici a vyšiel z izby. Už na chodbe som počul hlas Bratislavčanky, ktorá sa rozhorčovala nad niečím, no nevenoval som tomu pozornosť, až do chvíle, keď nezačala hovoriť o tom „skurvenom buzerantovi, ktorého by najradšej videla mŕtveho, alebo radšej vôbec nevidela“ , rozprávala o mne.
 
Spozornel som a tichými krokmi som pomaly prešiel na schodisko. Sadol som si na najvyšší schod a počúval. Keďže som od prírody zvedavý a klebetný, nechcel som vzísť dole a pozdraviť sa skôr, než by som si vypočul kritiku na moju osobu.
 
Rozprávali sa v kuchyni. Bratislavčanka pila nejaký alkohol, čo som vydedukoval z jej pripíjaní na zdravie a smrť všetkým teplošom, Trnavčanka zrejme kávu alebo džús. Nehovorila toho veľa, počúvala Bratislavčanku a vyjadrila sa len k veciam, o ktorých si zrejme myslela, žeby sa vyjadriť mala, i keď, podľa mňa, mala radšej držať hubu, keďže hovno o mne vedela.
 
„Nájdeš si chlapa, necháš sa párkrát pretiahnúť a potom si do neho zblbnutá tak, že si ho zoberieš za muža.“ – rozprávala Bratislavčanka svoj príbeh lásky.
 
Rozpovedala všetko od začiatku, kde sa zoznámili, kde sa milovali, koľko sa milovali, ako sa spolu tešili na prvé aj na druhé dieťa. Spomenula nejaké hádky, ale všetko sa vždy nejako sexom vyriešilo, kým nezačali vymýšľať.
 
„Už to bol stereotyp. Stále tá istá práca, tí istí ľudia, ten istý vták, tá istá poloha. Do piče, vždy to bolo len to isté...na zdravie...“ – stíchla na chvíľu a ja som počul zvuk položenia pohárika na stôl - „..začali sme obaja vymýšľať. Inzeráty, pokec, chat. Chceli sme náš biedny sex, a nielen ten, život, oživiť. On chcel dve baby, ja dvoch chlapov. Vyskúšali sme jedno aj druhé a nakoniec sa nám to zapáčilo s tým buzerantom vyjebaným, kuurvaaa, nech zdochne..“
 
Sedel som zmeravený na najvyššom schode, ani som nedýchal a ešte dnes si pamätám ten mráz, ktorý mi prebehol po chrbte. Utajene som počúval ďalej, zopár viet prehodila Trnavčanka.
 
Filozofovala nad tým, že nebola nikdy úplne zaľúbená, vlastne len tak polovične, a to v materskej škôlke do svojho suseda. Na strednej škole to prvýkrát vyskúšala so spolužiačkou a odvtedy to robí pravidelne aj so ženami a mužmi. Podľa nej je každý človek bisexuál, len niekto si to užíva a druhý doma masturbuje vedľa svojej ženy alebo muža. Jej filozofické traktáty sa odozvy od Bratislavčanky nedočkali. Tá si počas tohto výkladu naliala ďalší pohár a niečo hľadala v šuplíkoch kuchynskej linky. Keď si sadla, zmohla sa len na „aha, asi hej“, Nijak inak sa tie blbosti od Trnavčanky nedali ani oceniť, a pokračovala vo svojom životnom príbehu.
 
„Prvýkrát to bolo s ním super. Mužovi sa do toho nechcelo, no nejako potom podľahol. Najskôr popreťahovali len mňa, až pri druhom kole muž pretiahol aj jeho,“ – hodila do seba pohárik – „no a keď sme sa s ním stretli na Devíne, u teba, v tej krčme, mužovi sa zas zachcelo. Mne už ani nie, ale tak povolila som.“
 
„Vy ste potom s ním spali? Ja som myslela, že sa všetci vidíme prvýkrát odvtedy.“ – spýtala sa Trnavčanka.
 
„Hej, vraj spali deň predtým spolu  bezo mňa, bola som v práci a oni si rite preťahovali v mojej posteli. Na druhý deň som bola aj ja, no mala som pocit, že tam mužovi zavadziam“
 
Spomenul som si na oný deň, keď som mal návštevu cudzincov a potreboval som si od nervov a nadržanosti uľaviť.
 
„To bolo naposledy, čo som mala s manželom sex. Až do včerajška. Aj to asi prekonával. Ako to včera vlastne dopadlo? Ktorá z nás vyhrala.“ – spýtala sa Bratislavčanka.
 
„Ty“ – odpovedala Trnavčanka.
 
„Takže nič?“
 
„Nie.“
 
Strašne sa mi chcelo kýchnuť. Takúto zradu vlastného klebetného organizmu som nečakal. Vydrž, vydrž, kruci. Hlboko som sa nadýchol a na pár minút zahnal kýchnutie.
 
„Si si istá, že nič, bola si s nimi až do konca? Ten mladý je kurva nadržaná a ten tvoj by bol pre neho riadny úlovok.“
 
„Išla som spať spolu s mladým. Bol ožratý, tak som mu pomáhala po schodoch.“
 
„Keby mám ja takého syna, ho zabijem na mieste. Ožran a buzerant to je výhra, ha ha ha, každá mater by mala ísť dobrovoľne na potrat, keby dopredu vedela, čo bude z ich deciek. Alebo by sa to mohlo hneď vykastrovať.“
 
„Čo budeš teraz robiť?“ – spýtala sa Trnavčanka.
 
„Musím odtepliť muža a žiť ako predtým, čo iné mi zostáva...“
 
„Myslíš, že sa ti to podarí?“
 
„Bude musieť.“ – do odpovedi Bratislavčanky sa zamiešalo aj moje kýchnutie. No a mal som po paráde.
 
Zišiel som dole, pozdravil sa a začal variť kávu. Nevenovali mi odpoveď na pozdrav a ani sa na mňa nepozreli. Boli ticho. Teraz som videl, že Bratislavčanka pila citrus a zapíjala ho kávou a Trnavčanka pomarančový džús.
Ticho som bol aj ja. Zobral som si kávu, cigarety a vybral sa von zapáliť. Cestou von z kuchyne som pozrel na Trnavčanku. Zagialila na mňa.
 
„Ak by tvoj drahý hľadal svoje  boxerky, tak sú u mňa na posteli, ráno si ich tam zabudol. Pekný deň.“ – povedal som jej a zákerne sa usmial.
 
Vypleštila oči na mňa a hodila do mňa pohár s džúsom. Stihol som sa uhnúť, takže zasiahol dvere kuchyne a rozbil sa po páde na podlahu.
 
Obedovali už bezo mňa. Zbalil som si veci a odišiel preč. Stopol som si auto do Modry a odtiaľ som busom úspešne docestoval do blavy.
Bratislavčan a nejaké neznáme číslo sa mi snažili dovolať, nedvíhal som.
 
Dvojdňové orgie bola stávka dvoch manželiek. Jedna sa chcela len utvrdiť v tom, že jej muž je teplý a druhá chcela vedieť, či jej muž je aj na chlapov. Neviem o čo sa stavili, ani ktorá nakoniec vyhrala, ale podľa toho, čo som zažil na tej chate ja, by som povedal, že .....
 
Manželské páry sú naďalej manželskými pármi.
 
Ja som sa vrátil späť nad knihy. Nemyslel som už na nič iné len na skúšky. Zázrakom som ich urobil, aj tie prenesené, na prvý termín. Zbalil som si kufre a odišiel na celé leto do Ameriky.
          
 
 

pre usporiadaný život | stály odkaz

Komentáre

  1. to je svinstvo
    najskor to vyzeralo ok, super uzijes si a nakoniec .... svisntvo ale fakt
    publikované: 01.08.2008 12:01:26 | autor: amazingworld (e-mail, web, autorizovaný)
  2. to je
    svinstovo, najskor to vyzeralo super, uzijes si a nakoniec .... svinstvo fakt
    publikované: 01.08.2008 12:02:09 | autor: amazingworld (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to amazingworld
    no tak co uz, nie je kazdy den nedela ako sa hovori,ale tak bolo fajn....dakujem za komentare a ze si precital/a vsetky clanky...
    publikované: 03.08.2008 01:19:43 | autor: chalan (e-mail, web, autorizovaný)
  4. chalan
    tak som pracne prečítala zvyšné časti.. Užil si si.. aj rozkoše, aj poníženia. ...ono, všetko patrí k životu.
    ... Niekedy Ťa riadne "zakopnutie " v živote nakopne do ušlachtilejšej činnosti... len verím, že po návrate spoza mláky si bol odychnutejší ako po takomto víkende:)
    publikované: 25.08.2008 00:43:03 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014